Суд залишив під вартою підозрюваного у вбивстві Аміни Окуєвої

Читать на русском
Київський апеляційний суд залишив під вартою одного з підозрюваних у вбивстві Аміни Окуєвої.

Київський апеляційний суд залишив під вартою одного з підозрюваних у вбивстві Аміни Окуєвої.

Про це повідомляє Судова влада.

«3 лютого 2020 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту на ухвалу слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 14 січня 2020 року, якою задоволено клопотання слідчого Головного управління Національної поліції в Київської області та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до підозрюваного строком до 11 березня 2020 року», — сказано у повідомленні.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 14 січня 2020 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту — без задоволення.

Нагадаємо, Святошинський райсуд Києва арештував на два місяці підозрюваного у вбивстві пресофіцера Міжнародного добровольчого батальйону імені Джохара Дудаєва Аміни Окуєвої Ігоря Редькіна.

Також повідомлялося, що поліція перевіряє діяльність злочинної організації, до якої входять підозрювані у вбивстві Аміни Окуєвої, у країнах Євросоюзу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: