Вбивство Окуєвої: у поліції є низка версій щодо замовників

Читать на русском
У Нацполіції заявили, що мають низку версій щодо замовників вбивства Аміни Окуєвої в 2017 році.

У Нацполіції заявили, що мають низку версій щодо замовників вбивства Аміни Окуєвої в 2017 році.

Про це на брифінгу заявив начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов, передає пресслужба відомства.

Він зазначив, що затриманий підозрюваний у пособництві при організації вбивства. Його ДНК співпав із ДНК, виявленому на автоматі, котрий був залишений на місці злочину.

Начальник обласної поліції розповів, що в слідства є версії, хто є замовниками вбивства.

«Якщо коротко, то у нас є версії щодо замовників», – повідомив Нєбитов, але відмовився більш докладно про них розповісти.

Водночас він зазначив, що в поліції немає інформації, що Окуєву і її чоловіка Адама Осмаєва нібито могли вбити через великий борг. Наразі поліція вивчає контакти членів угруповання, до якого входив підозрюваний, у країнах Європейського Союзу.

Раніше повідомлялося про затримання вбивці Окуєвої.

Також нагадаємо, 30 жовтня 2017 року Аміна Окуєва була вбита під час другого замаху на залізничному переїзді біля селища Глеваха в Київській області. Її чоловік Адам Осмаєв зазнав поранень. Їхній автомобіль розстріляли з автоматів.

Перший замах на Окуєву та її чоловіка стався 1 червня 2017 року в Києві. Тоді кілер і Осмаєв зазнали серйозних поранень. Нападник був затриманий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: