Завершили розслідування справи про вбивство Окуєвої

Читать на русском
Справу про замах на вбивство української активістки й добровольця АТО Аміни Окуєвої та її чоловіка Адама Осмаєва розглядатиме суд присяжних.

Справу про замах на вбивство української активістки й добровольця АТО Аміни Окуєвої та її чоловіка Адама Осмаєва розглядатиме суд присяжних.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва в понеділок, 4 червня, передає «Слово і Діло».

Статистика найгучніших замахів і вбивств в Україні за 2016-2017 рокиСлово і Діло згадало гучні вбивства і замаху не життя відомих чиновників, політиків і громадських діячів України, які відбулися за останні два роки.

«Прокуратурою міста Києва завершене досудове розслідування й скерований до суду обвинувальний акт щодо 58-річного громадянина Російської Федерації, який 1 червня 2017 року вчинив замах на вбивство командира добровольчого батальйону ім. Джохара Дудаєва Адама Осмаєва та його дружини Аміни Окуевої», – йдеться в повідомленні.

Зловмиснику інкримінується скоєння злочину за статтею про замах на вбивство (ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

«31.05.2018 в Подільському районному суді міста Києва було проведене підготовче судове засідання, за результатами якого обвинувальний акт призначений до розгляду по суті судом присяжних», – додали в прокуратурі.

Крім того, обвинуваченому продовжили термін тримання під вартою ще на два місяці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: