У «Нафтогазі» відреагували на слова нардепа Брагара

Читать на русском
У Нафтогазі заявили, що не потрібно продавати домашніх улюбленців для того, щоб грошей вистачило на сплату комунальних послуг.

У компанії «Нафтогаз» заявили, що не потрібно продавати домашніх улюбленців для того, щоб грошей вистачило на сплату комунальних послуг.

У компанії, повідомили, що родини, які витрачають на комуналку більше, ніж 15-20% свого сімейного доходу, мають право на державну субсидію.

Євгеній БрагарНародний депутат України

«У Держбюджеті цього року передбачено близько 50 млрд грн живих грошей на часткову оплату платіжок для родин, яким складно оплачувати повну ціну. Понад 130 млн грн щодня, уявіть собі цю суму», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що сайт про субсидії teplo.gov.ua зараз не відповідає. Тому для інформації користувачам можна заходити на сайт Мінсоцполітики.

«Продавати собак, котів, хом‘яків, черепах та інших друзів не треба. Треба звертатися по грошову допомогу, на яку ви маєте право за законом», - пояснили у повідомленні.

Нагадаємо, під час обговорення ціни в платіжках в ефірі одного з телеканалів на ток-шоу нардеп від «Слуги народу» Євгеній Брагар запропонував пенсіонерам «продати собаку елітної породи» для того, щоб грошей вистачило на сплату комунальних послуг.

Пізніше у Facebook розпочали флешмоби #продайсобакусплатизагаз та #непродамсвою_собаку.

Нагадаємо, у нардепа від «Слуги народу» Євгена Брагара 95 обіцянок. З них виконано 7, ще 86 в процесі.

Як змінювалися витрати українців на комунальні послуги за останні 15 років можна подитивитися тут.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: