Справа Труханова: ВАКС обрав запобіжний захід новому підозрюваному

Читать на русском
ВАКС обрав запобіжний захід колишньому депутату Кілійської районної ради Одеської області Анатолію Коломійцю у вигляді застави в сумі 420 400 грн.

ВАКС обрав запобіжний захід новому фігуранту справи мера Одеси Геннадія Труханова.

Про це повідомляє пресслужба ВАКС у четвер, 30 січня.

Згідно з інформацією, ВАКС обрав запобіжний захід колишньому депутату Кілійської районної ради Одеської області Анатолію Коломійцю у вигляді застави в сумі 420 400 грн. Він підозрюється у розтраті, заволодінні майном, а також у відмиванні коштів.

Нагадаємо, минулого тижня в справі Труханова з'явилися нові підозрювані, яким були оголошені підозри. За версією правоохоронних органів, підозрювані придбали завод «Краян» за вдвічі завищеною ціною. Це завдало шкоди місцевому бюджету Одеси на суму понад 92 млн грн.

Надалі сплачені кошти планували легалізувати через підприємство з ознаками фіктивності. Розслідування зазначених фактів детективи НАБУ ведуть із листопада 2016 року. В кінці 2019 року Антикорупційний суд розпочав розслідування доказів у справі Труханова. Зокрема, почався розгляд відеозаписів обшуків, а також листування обвинуваченого та його родичів.

Раніше повідомлялося, що Труханов не прийшов на засідання ВАКС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: