Труханов не прийшов на засідання ВАКС

Читать на русском
Засідання у Вищому антикорупційному суді у справі Одеського міського голови Геннадія Труханова не відбулося через його неявку до суду.

Засідання у Вищому антикорупційному суді у справі Одеського міського голови Геннадія Труханова не відбулося через його неявку до суду.

Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) у п'ятницю, 22 листопада.

Відзначається, що на сьогодні було заплановано розгляд у справі про звинувачення Труханова в декларуванні недостовірної інформації (ст. 366-1 КК України).

«Однак на засідання не з'явився обвинувачений, за словами адвоката через хворобу. Через відсутність обвинуваченого, колегія суддів вирішила відкласти і призначити засідання на 09.00 годину. 9 грудня 2019 року», - йдеться в повідомленні.

Крім того, наголошується, що захист Труханова подасть підтвердження поважних причин його неявки 22 листопада через хворобу на наступне судове засідання.

Нагадаємо, Малиновський районний суд Одеси виніс виправдувальний вирок меру Одеси та іншим чиновникам Одеської міськради у справі про фінансові махінації під час придбання будівель заводу «Краян».

Раніше Геннадій Труханов був затриманий в аеропорту Бориспіль відразу після прильоту з Варшави. Тоді ж затримали і заступника мера Одеси Павла Вугельмана.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: