МОЗ посилило санітарні підрозділи в аеропорту «Бориспіль»

Читать на русском
Міністерство охорони здоров'я посилило санітарні підрозділи в аеропорту Бориспіль бригадою швидкої допомоги через ризики появи коронавірусу з Китаю.

МОЗ посилило санітарні підрозділи в аеропорту «Бориспіль» бригадою швидкої допомоги через ризики появи коронавірусу з Китаю.

Про це повідомив генеральний директор Директорату громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України Андрій Скіпальський.

Санітарні підрозділи посилили, коли був прийнятий прямий літак з Китаю.

«Були посилені сьогодні заходи. Крім епідеміологів, санітарно-координарні підрозділи були посилені бригадою екстреної допомоги МОЗ в аеропорту «Бориспіль», коли був прийнятий прямий літак (з Китаю - ред.)», - заявив Скіпальський.

Також він додав, що в рейсах з Китаєм будуть запроваджені скринінгові анкети.

«Зараз триває робота для того, щоб запровадити на борту скринінгові анкети для прямих рейсів. Ще йдеться про непрямі рейси. Я думаю, що це також буде запроваджено з метою інформування пасажирів, а також збору відповідних даних про підозру», - заявив Скіпальський.

Нагадаємо, в Україні станом на 27 січня не виявили жодного випадку захворювання коронавірусом 2019-nCoV. В українському МЗС вивчають можливість евакуації українців з Китаю через вірус. Посольство в Китаї настійно рекомендує українцям виїхати з КНР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: