У студента зі Львова не виявили коронавірус

Читать на русском
У львівського студента, який повернувся з Китаю, не виявлено коронавірусу. Він шпиталізований до обласної інфекційної клінічної лікарні.
Ілюстративне фото.

У львівського студента, який повернувся з Китаю, не виявлено коронавірусу.

Про це повідомила головний епідеміолог Львівської області Наталя Тимко, передає Гал-інфо.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

Раніше львів'янин був шпиталізований до обласної інфекційної клінічної лікарні. Пізніше з'ясувалося, що студент, який навчається в Китаї, приїхав до Львова з нежитем, але свідомо відразу звернувся до лікарів.

«Місцевість, де він був у Китаї, дуже далека від міста Ухань, де вирує коронавірус, але оскільки в нього є нежить і незначне покашлювання, його шпіталізували. Зараз він в окремому боксі, і за ним спостерігають лікарі, але в нього не було підвищення температури тіла», - сказала Тимко і додала, що всі відомі випадки коронавірусу протікають з підвищенням температури тіла.

«У нього немає підозри на коронавірус», - підсумувала Тимко і повідомила, що у студента діагностували ГРВІ.

Нагадаємо, що раніше ВООЗ змінила оцінку ризику зараження новим коронавірусом на міжнародному рівні з помірного на підвищений.

Як відомо, китайські вчені встановили, що ймовірним джерелом коронавірусу були дикі тварини. Повідомляється, що коронавірус був виявлений у зразках з ринку морепродуктів у місті Ухань (адміністративний центр провінції Хубей).

«Слово і Діло» розібралося, що за вірус зараз поширився в Китаї та які його симптоми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: