Кабмін завтра представить результати пробного перепису населення

Читать на русском
У четвер, 23 січня, Кабмін під час пресконференції представить результати пробного перепису населення.

У четвер, 23 січня, Кабмін під час пресконференції представить результати пробного перепису населення.

Про це повідомляє пресслужба Кабінету міністрів у середу, 22 січня.

Перепис населення: як проходитиме в Україні, та які країни планують електронний форматНе тільки український Кабмін міркує над тим, щоб провести електронну версію перепису населення. У найближчі два роки Індія, Німеччина, Чехія, Польща, РФ та ще декілька країн планують при переписі об’єднати традиційний спосіб із електронним.

Також йдеться про відмінність між оцінкою і переписом населення, про можливі обсяги витрат на різні варіанти перепису населення, висновки за результатами пробного перепису в місті Києві (частина Оболонського р-ну) та Київській обл. (Пісківської ОТГ Бородянського району р-ну) та про подальші плани уряду.

Нагадаємо, в неділю, 1 грудня, у двох районах - частині Оболонського району Києва та в Пісківській ОТГ Бородянського району району Київської області, стартував пробний перепис населення.

Раніше міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що Кабміну вдалося підрахувати, скільки людей проживає в Україні. Підрахунки були проведені завдяки використанню комплексної методики.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: