Стартував другий етап пробного перепису населення в Україні

Читать на русском
У суботу, 14 грудня, в Україні розпочався другий етап пробного перепису населення, який проводять у двох районах Київської області.

У суботу, 14 грудня, в Україні розпочався другий етап пробного перепису населення, який проводять у двох районах Київської області.

Про це повідомляє Державна служба статистики у Facebook.

Перепис населення: як проходитиме в Україні, та які країни планують електронний форматНе тільки український Кабмін міркує над тим, щоб провести електронну версію перепису населення. У найближчі два роки Індія, Німеччина, Чехія, Польща, РФ та ще декілька країн планують при переписі об’єднати традиційний спосіб із електронним.

Як, повідомляється другий етап пробного перепису наслення у Оболонському районі Києва та Пісківській об'єднаній територіальній громаді проходитиме з 14 по 23 грудня 2019 року.

Впродовж даного періоду жителі цих районів можуть надати інформацію переписувачу, який прийде за адресою, або ж самостійно відвідати переписне відділення. У Держстаті наголосили, що персональні дані громадян, отримані в ході перепису, не будуть розголошуватися, а використовуватимуться лише у статистичних цілях.

Нагадаємо, 1 грудня у двох районах Київської області стартував пробний перепис населення. Пробний перепис це підготовчий етап до проведення Всеукраїнського перепису населення 2020 року. Опитування в онлайн-режимі тривало впродовж 10 днів.

Також повідомлялося, що у державному бюджеті України на 2020 рік уряд заклав кошти на проведення перепису населення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: