Зі справи Гандзюк проходять обшуки

Читать на русском
Генеральною прокуратурою розпочато пошуки додаткових доказів у кримінальному провадженні за фактом нападу на громадську активістку Катерину Гандзюк.

Генеральною прокуратурою розпочато низку заходів з пошуків додаткових доказів у кримінальному провадженні за фактом нападу на громадську активістку Катерину Гандзюк.

Як повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора, прокуратура і Служба безпеки України проводяться пошуки додаткових доказів.

Справа Гандзюк: чи є шанс, що суспільство дізнається правдуГенпрокурор повідомив, що Мангер підозрюється в замовленні та частковій організації вбивства Гандзюк. Чи дізнається суспільство, хто замовив вбивство Гандзюк, обговорили з експертами.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Служба безпеки України і Генеральна прокуратура обіцяли найближчим часом поінформувати суспільство про нові вагомі результати у справі Гандзюк.

Генпрокуратура змінила групу прокурорів, які здійснюють процесуальне керівництво у справі про напад на Катерину Гандзюк.

Зазначимо, ГПУ зупинила досудове розслідування проти підозрюваних в організації вбивства Гандзюк - Владислава Мангера і Олексія Левіна.

Як відомо, 31 липня 2018 року в Херсоні вранці невідомий облив кислотою керуючу справами виконкому міської ради і громадську діячку Херсона Катерину Гандзюк.

Гандзюк шпиталізували. Громадська активістка померла 4 листопада.

Рада створила ТСК із розслідування вбивства Гандзюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: