Якби мене звинуватили в корупції, я б пішов у відставку – Зеленський

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський заявив, що подасть у відставку, якщо опиниться в ситуації, аналогічній прем'єр-міністру Ізраїлю Біньяміну Нетаньяху.

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що подасть у відставку, якщо опиниться в ситуації, аналогічній прем'єр-міністру Ізраїлю Біньяміну Нетаньяху, якому пред'явили звинувачення в корупції.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню The Times of Israel, опублікованому 19 січня.

Восьмий місяць роботи Офісу президента: як команда Зеленського виконує обіцянкиЗ початку роботи ОПУ його керівництво дало 59 обіцянок. Протягом восьмого місяця Юлія Ковалів дала дві нові обіцянки щодо транзиту газу.

«Якщо в Україні Вас звинувачують у корупції, Ви маєте піти у відставку або Ви можете продовжувати», - запитав журналіст.

«Давайте спершу з'ясуємо: чому, як Ви думаєте, мене мають звинуватити в корупції? Може, Ви знаєте щось, чого не знаю я?», - відповів Зеленський.

Після цього він додав: «Якби мене звинуватили в якійсь справжній корупції, висунули неполітичні звинувачення, а те, що дійсно сталося, тоді відповідно до Конституції мені довелося б піти у відставку».

Раніше Зеленський повідомив, що готовий до зниження свого рейтингу.

Також нагадаємо, Зеленському передадуть лист Роухані про збитий Boeing в Ірані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: