Арахамія повідомив, чи ініціюватиме «Слуга народу» відставку Гончарука

Читать на русском
Глава Слуги народу Давид Арахамія заявив, що його фракція не ініціюватиме відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Глава «Слуги народу» Давид Арахамія заявив, що його фракція не ініціюватиме відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука через появу аудіозаписів з нібито розмовою прем'єра із заступником голови НБУ і міністром фінансів.

Про це він заявив сьогодні в кулуарах парламенту, передає сайт ВР.

Порівняння зарплат міністрів Гончарука та ГройсманаЗарплати міністрів Олексія Гончарука та Володимира Гройсмана порівняло Слово і Діло. Дійти однозначних висновків не можна.

«Я не думаю. Більш того, вчора була одна група народних депутатів з нашої фракції, яка, як би висловитися, одна група, так скажімо, впливу, вона приходила і наполягала дуже активно, щоб попередньо зробити якесь сигнальне голосування всередині фракції, і отримали аж цілих десять голосів», - зазначив він.

На уточнювальне питання, чи належать депутати, які ініціювали розгляд відставки Гончарука, до «групи Коломойського», Арахамія відповів ствердно.

«Ну, схоже на те, так би мовити. Ми не бачили ніякої підтримки, тому що уряд працює, і зараз взагалі міняти уряд через якісь плівки, які нарізані незрозуміло ким, незрозуміло для чого...», - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що Гончарук відреагував на запис прослушки своєї наради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: