Шевченківський райсуд розгляне справу Олега Репи

Читать на русском
Суд у справі постраждалих інвесторів столичного ЖК Шевченківський квартал відбудеться 4 лютого.

Чергове судове засідання в справі постраждалих інвесторів столичного ЖК «Шевченківський квартал» відбудеться в Шевченківському райсуді Києва 4 лютого 2020 року. Така інформація з’явилася в судовому реєстрі, повідомляє «Слово і Діло».

Окрім шістьох фізичних осіб, серед потерпілих зазначені також Київський національний університет будівництва та архітектури, який виступав замовником будівництва ЖК «Шевченківський квартал», та Київська міська рада. Обвинувачені у справі – Ірина Пінчук та Олег Репа.

Як ми повідомляли раніше, організатора групи Олега Репу та директора підприємства-замовника будівництва Ірину Пінчук обвинувачують у самовільному зайнятті земельної ділянки та самовільному будівництві на ній житлового комплексу.

Підозрюваним інкримінують службове підроблення офіційних документів – декларацій про початок будівельних робіт та про відповідність об’єкту до експлуатації. Також їх підозрюють у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем – коштами інвесторів житлового комплексу в Києві.

За даними слідства, забудовники завдали територіальній громаді Києва збитків у розмірі майже 60 мільйонів гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: