Ошукані інвестори недобудов мітингували під ОПУ і Кабміном – відеорепортаж

Читать на русском
У Києві відбувся великий мітинг ошуканих інвесторів недобудов зі всієї України. Слово і Діло зняло свій репортаж.
Слово і Діло

Під будівлями Київської міської адміністрації, Офісу президента і Кабінету міністрів 18 вересня відбувся мітинг ошуканих інвесторів недобудов зі всієї України.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Ошукані інвестори недобудов мітингували під ОП та Кабміном – репортажСлово і Діло

Мітинг почався о 10 годині ранку під КМДА, активісти зверталися до мера Віталія Кличка з вимогою зайнятися реальним вирішенням проблеми недобудов в Києві. Однак представники адміністрації до мітингувальників не вийшли.

Після цього ошукані інвестори провели мітинг під будівлею Кабінету міністрів. Але ніхто з представників уряду також не вийшов. Активісти намагалися прорватися крізь кільце охорони Національної гвардії, але ці спроби правоохоронці припинили.

Під час акції протесту під Офісом президента до мітингувальників вийшов представник ОПУ з питань регіональної політики. Він пообіцяв, що завтра до 12 години дня відомство дасть відповідь з проблем, які озвучили активісти.

Відзначимо, поліція повідомляла, що під будівлею ОПУ відбулися зіткнення протестуючих інвесторів з правоохоронцями. Інвестори хотіли зайти в будівлю, стукали в двері, але правоохоронці їх відтіснили.

Нагадаємо, що це вже не перша акція протесту постраждалих інвесторів. Наприклад, 12 серпня мітинг пройшов під посольством США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: