САП зачитала обвинувальний акт у справі стосовно екссудді

Читать на русском
В антикорупційному суді зачитали обвинувальний акт стосовно колишнього керівника суду в Луганський області.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і Діло»

Спеціалізована антикорупційна прокуратура зачитала обвинувальний акт у справі колишнього голови Новопсковського районного суду Луганської області Романа Потапенка про одержання неправомірної вигоди.

Про це повідомляє пресслужба САП.

«На засіданні прокурором САП оголошено короткий виклад обвинувального акту. Крім того, державний обвинувач, як і сторона захисту, виступив зі вступною промовою», – йдеться в повідомленні.

За словами САП, колегія суддів Вищого антикорупційного суду визначила порядок та обсяг дослідження доказів у справі. Наступний розгляд призначено на 10-ту годину ранку 14 січня.

За версією слідства, протягом березня-серпня 2017 року Потапенко за участі адвоката вимагав та отримав неправомірну вигоду від обвинуваченого у скоєнні кримінального правопорушення за незастосування щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та винесення виправдувального вироку в кримінальній справі, яка перебувала в цього судді на розгляді.

Нагадаємо, САП скерувала до суду обвинувальний акт стосовно Потапенка. Раніше його було відсторонено від посади, а також відпустили з-під варти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: