Суд продовжив слідство у справі недекларування активів екссуддею Попович

Читать на русском
Антикорупційний суд задовольнив клопотання детектива і прокурора про продовження строків досудового розслідування.

Суд продовжив до 27 лютого досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливої брехні в електронних деклараціях за 2016-2017 роки колишньої судді Господарського суду Харківської області Ірини Попович, яку вже обвинувачують у недостовірно заповненій декларації за 2015 рік.

Таке рішення 26 грудня ухвалив Вищий антикорупційний суд, повідомляє «Слово і Діло».

У документі вказується, що детективи НАБУ розслідують можливе недостовірне декларування екс-суддею Попович. За версією слідства, вона нібито не вказала у деклараціях за 2016-2017 роки інформацію про користування чоловіком судді автомобілем Mercedes-Benz G 55 AMG, який зареєстрований на третю особу. Так, детектив подав клопотання про продовження слідства у справі, оскільки наразі його не можливо завершити. У справі було призначено автотоварознавчу експертизу для встановлення вартості не задекларованого транспортного засобу, яка досі не завершена. Також необхідно допитати Попович.

Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив і продовжив слідство до 27 лютого.

Нагадаємо, НАБУ завершило розслідування справи про брехню в декларації судді з Харкова. Пізніше, САП скерувала до суду цю справу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: