Делегації Канади і Франції вирушили до Тегерана для розслідування катастрофи Boeing-737

Читать на русском
Французька і канадська делегації направляються в Тегеран для з'ясування причин аварії літака МАУ.

Французька і канадська делегації направляються в Тегеран для з'ясування причин аварії літака МАУ.

Про це в п'ятницю, 10 січня, повідомили журналістам офіційні особи в Тегерані і Парижі.

Катастрофа літака МАУ в Ірані: що відомо цієї миті (доповнено)Український літак авіакомпанії МАУ впав 8 січня в Ірані. На борту літака було 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Усі загинули.

Так делегація з 10 канадських представників вирушила в Тегеран для розслідування катастрофи українського літака Boeing-737.

Про це повідомив в п'ятницю офіційний представник МЗС Ірану Аббас Мусаві.

«Делегація з 10 представників Канади вирушила до Ірану для розслідування обставин загибелі громадян цієї країни в результаті катастрофи українського літака», - наводить слова Мусаві пресслужба іранського зовнішньополітичного відомства.

Також французьке агентство з розслідування авіакатастроф BEA відправляє представника для розслідування причин катастрофи літака.

«Ми були повідомлені про цю подію Іраном, і ми призначили акредитованого представника для розслідування. На даний момент ніякої додаткової допомоги не вимагалось», - повідомили в агентстві.

Своєю чергою міністр закордонних справ Жан-Ів Ле Дріан заявив, що Франція готова внести свій вклад в розслідування катастрофи.

Нагадаємо, Україна і Іран домовилися разом розшифрувати чорні скриньки.

Також Офіс генерального прокурора України звернувся до Канади з проханням надати наявну інформацію про катастрофу українського літака Boeing 737 в Ірані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: