Авіакатастрофа МАУ: стартувала процедура впізнання жертв

Читать на русском
За словами голови Товариства Червоного Півмісяця Ірану Ебрагіма Таджика, на місце події відрядили близько 40 рятувальних команд. Усі тіла з місця події вже перемістили.

В Ірані стартували роботи зі встановлення осіб загиблих в авіакатастрофі Boeing-737 в Тегерані.

Про це повідомляє місцеве видання ISNA.

За словами голови Товариства Червоного Півмісяця Ірану Ебрагіма Таджика, на місце події відрядили близько 40 рятувальних команд. Усі тіла з місця події вже перемістили.

Наймасштабніші авіакатастрофи світу за останні 40 роківЯкі країни помилково збивали ракетами пасажирські літаки, що сталося із польським бортом N1 та де найчастіше стаються авіакатастрофи через людський фактор або технічні несправності.

«У співпраці з Наджафською міжнародною поліцією ми зробимо кроки для отримання генетичних зразків від родичів загиблого, а також для зіставлення зразків та ідентифікації жертв», - заявив голова Центру ідентифікації при поліції.

Процедура необхідна для того, щоб точно виявити всіх жертв та ідентифікувати кожного. До неї приступили відразу після завершення збору тіл.

Також, за даними Інформаційного агентства Ісламської Республіки, сьогодні, 9 січня, міністр закордонних справ Ірану Мухаммед-Джавад Заріф та його колега з Канади Франсуа-Філліп Шампань телефоном обговорили подальші дії щодо авіакатастрофи.

Нагадаємо, в ніч з 7 на 8 січня в столиці Ірану Тегерані розбився пасажирський літак Boeing 737, що належав авіакомпанії МАУ.

Також відзначимо, Іран запросив представників інших країн до розслідування катастрофи українського літака.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: