У Києві знизять тарифи на тепло й гарячу воду

Читать на русском
У Києві знизять тарифи на тепло й гарячу воду, і вже в січні споживачі отримають платіжки з перерахованими сумами.
Ілюстративне фото.

У Києві знизять тарифи на тепло і гарячу воду, і вже в січні споживачі отримають платіжки з перерахованими сумами.

Як повідомляє КМДА, комунальне підприємство «Київтеплоенерго» знизить нарахування за тепло і гарячу воду за грудень на 22-23%. Проводиться коригування, згідно з яким кияни отримають знижені суми в платіжках вже в січні.

Рабінович провалив обіцянку піти з політикиРабінович провалив обіцянку піти з політики, якщо за три місяці після перемоги на виборах його політсила не знизить тарифи, не підвищить втричі пенсії та мінімальну зарплату і за рік не збудує житло для переселенців.

Також повідомляється, що підставою для перерахунку є постанова Кабміну №1082, яка передбачає зміну розміру нарахувань за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання у зв'язку із зміною ціни природного газу. Перерахунок вартості цих послуг отримають всі категорії споживачів Києва.

Нагадаємо, раніше тарифи на тепло переглянули такі міста, як Луцьк, Дніпро, Херсон, Житомир і низка інших великих населених пунктів.

Торік Кабмін ухвалив рішення, яке дозволяє зменшити суму в платіжці за тепло до 30% – 300-400 гривень. Після цього деякі міста почали знижувати тарифи на опалення.

Раніше Кабмін ухвалив рішення про фіксовану ціну на газ. Українці можуть підключитися до спеціальної програми «Гарантована ціна на газ». Вона гарантує, що ціни на газ у платіжках будуть на рівні 8 гривень за кубометр протягом опалювального періоду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: