Тарифи на тепло знижено у 20 містах - Гончарук

Читать на русском
Ціна на тепло для людей повинна знизитися вже з першого місяця 2020 року, зазначив глава уряду.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук назвав 20 міст, у яких будуть переглянуті тарифи на тепло.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі в неділю, 29 грудня.

Тарифы на тепло: у яких містах платежі зменшилисьТарифи для населення переглянула влада в Черкасах, Житомирі, Кривому Розі, Обухові та в Кропивницькому, розповів прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

За словами глави уряду, сума в платіжках буде меншою майже на 30% в Луцьку, Дніпрі, Маріуполі, Житомирі, Кривому Розі, Білій Церкві, Бучі, Обухові, Херсоні, Кропивницькому, Черкасах, Сєверодонецьку, Полтаві, Рівному, Сумах, Тернополі, Харкові, Чернівцях, Чернігові та Києві.

«Жителі цих міст зможуть заощадити майже третину від суми у старих платіжках. Однак ще не скрізь місцева влада переглянула тарифи. Закликаю главу кожного міста оперативно здійснити все необхідне - ціна на тепло для людей повинна знизитися вже з першого місяця 2020 року», - написав Гончарук.

Нагадаємо, цього тижня Кабмін ухвалив рішення, яке дозволяє зменшити суму в платіжці за тепло до 30% - 300-400 гривень. Після цього деякі міста почали знижувати тарифи на опалення.

Раніше Кабмін ухвалив рішення про фіксовану ціну на газ. Українці можуть підключитися до спеціальної програми Гарантована ціна на газ. Вона гарантує, що ціни на газ у платіжках будуть на рівні 8 гривень за кубометр протягом опалювального періоду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: