У КМДА анонсували зниження тарифів на опалення й гарячу воду

Читать на русском
Напередодні прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що кілька українських міст переглядають тарифи на тепло після розпорядження Кабміну

У платіжках за грудень 2019 року, які кияни отримають у січні наступного року, вартість опалення та гарячої води буде знижена на 22-23%.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на мера столиці Віталія Кличка.

Як зазначається в повідомленні, зменшення тарифів відбулося після зниження ціни на газ.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що кілька українських міст, серед яких Черкаси, Житомир, Кривий Ріг, Обухів, переглядають тарифи на тепло після розпорядження Кабміну, яке змінює процедуру встановлення тарифів.

Платежі за комуналку: як змінювалися витрати українців на комунальні послуги за останні 15 роківПік зростання витрат на комунальні послуги стався у 2014 році, а, виходячи з прогнозованих цін на газ, на початку 2020-го витрати на комуналку майже не зростатимуть.

Кабінет міністрів вніс зміни до постанов, які регулюють правила надання послуг опалення та правила постачання теплової енергії.

Нагадаємо, президент України доручив Кабміну знизити тариф на опалення в платіжках за грудень.

«Слово і Діло» вирішило подивитися, скільки українська сім'я витрачає на комунальні послуги та як змінювалися тарифи протягом останніх 15 років.

Також «Слово і Діло» подивилося, як ціна на газ змінювалася за останній рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: