На січень ДБР призначило чотири допити Порошенка – ЗМІ

Читать на русском

У січні ДБР планує провести чотири допити п'ятого президента України Петра Порошенка, зокрема в так званій справі про підписання Мінських угод.
Фото - «Слово і Діло».

У січні Державне бюро розслідувань України має намір провести чотири допити п'ятого президента України Петра Порошенка, зокрема в так званій справі про підписання Мінських угод.

Про це пише «Страна.ua» з посиланням на джерело в Державному бюро розслідувань.

«Вам необхідно з'явитися 24 січня 2020 року об 11 год. 00 хв. до слідчого другого слідчого відділу Першого управління організації досудового розслідування ДБР… для участі в допиті в якості свідка в кримінальному провадженні… від 10.12.2019, зареєстрованому за повідомленням про кримінальне правопорушення, зі змісту якого вбачається, що п'ятий президент України Порошенко Петро Олексійович 11-12 лютого 2015 року під час підготовки проведення переговорів щодо змісту документа під назвою «Комплекс заходів, спрямованих на виконання Мінських угод» здійснив державну зраду… діяння з ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України», - йдеться у тексті повістки, адресованої Порошенку.

Також слідчі планують допитати Порошенка 9, 16 та 23 січня з інших справ.

Раніше у ДБР підтвердили проведення розслідування проти Порошенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: