НАБУ отримало доступ до телефонів Букіна та його дружини

Читать на русском
Національному бюро надали тимчасовий доступ до документів оператора мобільного зв'язку у справі недостовірного декларування.
Павло Букін

Суд надав Національному антикорупційному бюро тимчасовий доступ до інформації за абонентськими номерами мобільних телефонів колишнього генерального директора державного концерну «Укроборонпром» Павла Букіна та його дружини у межах справи про недостовірне декларування.

Таке рішення 26 грудня ухвалив слідчий суддя Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

За версією слідства, Букін не вніс до електронної декларації за 2016 рік доходи, дві квартири, земельну ділянку в Києві та два автомобілі Range Rover, які належать його цивільній дружині. 12 листопада йому повідомили про підозру в недостовірному декларуванні.

У межах розслідування цієї справи детектив НАБУ подав до суду клопотання про тимчасовий доступ до документів. У НАБУ просили надати доступ до документів мобільного оператора «Водафон», а саме до інформації за абонентськими номерами Букіна та його дружини. Доступ до такої інформації обумовлений тим, що детектив хоче довести факт їх спільного проживання та встановити інші необхідні дані. Суд клопотання задовольнив.

Нагадаємо, суд продовжив слідство у справі Букіна. Раніше гендиректор концерну Айварас Абромавичус призначив собі трьох заступників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: