Суд продовжив слідство стосовно ексгендиректора «Укроборонпрому»

Читать на русском
Антикорупційний суд задовольнив клопотання детектива і прокурора про продовження слідства у справі за підозрою колишнього керівника оборонного концерну.
Павло Букін

Суд продовжив до 12 березня слідство стосовно колишнього генерального директора державного концерну «Укроборонпром» Павла Букіна, якого НАБУ і САП підозрюють у недостовірному декларуванні.

Таке рішення 24 грудня ухвалив Вищий антикорупційний суд, повідомляє «Слово і Діло».

За версією слідства, Букін не вніс до електронної декларації за 2016 рік доходи, дві квартири, земельну ділянку в Києві та два автомобілі Range Rover, які належать його цивільній дружині. 12 листопада йому повідомили про підозру в недостовірному декларуванні.

Пізніше детектив і прокурор подали клопотання про продовження слідства у справі Букіна, оскільки строки розслідування завершуються 12 січня. Утім, закінчити слідство до цього часу є неможливим, оскільки для цього необхідно провести низку слідчих та інших процесуальних дій. За словами детектива, ще необхідно провести тимчасовий доступ до речей і документів юридичних осіб, які наразі перебувають на розгляді ВАКС. Також необхідно буде провести додатковий допит свідків, не виключено й одночасний допит, що потребує часу. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, «Укроборонпром» звільнив керівників найбільших спецекспортерів. Раніше гендиректор концерну Айварас Абромавичус призначив собі трьох заступників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: