У районі ООС підбили підсумки 2019 року

Читать на русском
У штабі ООС під керівництвом командувача Об'єднаними силами генерал-лейтенанта Володимира Кравченка відбулося підбиття підсумків діяльності сил і засобів за 2019 рік.

У штабі ООС під керівництвом командувача Об'єднаними силами генерал-лейтенанта Володимира Кравченка відбулося підбиття підсумків діяльності сил і засобів за 2019 рік.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

Кравченко зазначив, що підбиття підсумків - це необхідний захід, під час якого командири всіх рівнів можуть проаналізувати свої дії і роботу своїх підрозділів, а також обмінятися досвідом зі своїми колегами.

Завершення війни на Донбасі: чи стане 2020 рік переломнимПрезидент України Володимир Зеленський неодноразово підкреслював, що його завданням як президента України є завершення війни, повернення окупованих територій і встановлення миру.

«Під час заходу посадові особи доповіли про реальний стан справ, обговорили і визначили основні напрямки роботи на 2020 рік. Перш за все були детально проаналізовані поточна ситуація безпеки в районі проведення операції Об'єднаних сил, результати виконання завдань і організація бойової підготовки військових частин і підрозділів», - йдеться в повідомленні.

Також були розглянуті питання стану дисципліни і правопорядку, забезпечення правового захисту військовослужбовців, розвитку професійного сержантського корпусу в районі бойових дій, взаємодії підрозділів ЗС України з громадськістю та місцевим населенням і т.п.

Відзначається, що з окремими доповідями виступили голови між цивільними та військовими Донецької і Луганської адміністрацій. Також на зборах були визначені шляхи вирішення проблемних питань, що виникають під час проведення операції Об'єднаних сил.

Раніше ОБСЄ прокоментувала обмін полоненими на Донбасі.

Також нагадаємо, один з КПВВ на Донбасі закривали через обміну полоненими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: