На Донбасі двічі обстріляли позиції українських військ

Читать на русском
За даними відомства, воїни Об'єднаних сил вели адекватні оборонні дії, застосовуючи стрілецьке озброєння.

Сьогодні, 28 грудня, на Донбасі двічі обстріляли позиції українських військ.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони України.

Повідомляється, що українська сторона зафіксувала два прицільних обстріли. Зокрема, з опівночі противник вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів по позиціях в Широкиному. Обстріл вівся з окупованої Саханки.

Ближче до обіду 20 хвилин бойовики застосовували озброєння БМП по захисниках Кримського.

За даними відомства, воїни Об'єднаних сил вели адекватні оборонні дії, застосовуючи стрілецьке озброєння. Бойових втрат внаслідок прицільних обстрілів немає.

Завершення війни на Донбасі: чи стане 2020 рік переломнимПрезидент України Володимир Зеленський неодноразово підкреслював, що його завданням як президента України є завершення війни, повернення окупованих територій і встановлення миру.

Як відомо, на Донбасі, протягом минулої доби, 27 грудня, збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню.

Додамо, у районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики здійснили 17 обстрілів протягом четверга, 26 грудня, один український військовослужбовець зазнав поранення.

Раніше міністр оборони України Андрій Загороднюк заявив, що з 1 січня 2020 року очікується повне перемир'я на Донбасі та це обговорюється в рамках Тристоронньої контактної групи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: