Вибори в ОТГ: голосування проходить без порушень

Читать на русском
Так, всі 55 виборчих дільниць на перших і 8 - на додаткових виборах, за повідомленням Національної поліції України, відкрилися вчасно, о 8:00.

29 грудня проходить голосування на перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад (ОТГ) і відповідних сільських, селищних, міських голів, а також на додаткових виборах депутатів сільських, селищних рад ОТГ від територіальних громад, які приєдналися до відповідних ОТГ.

Кожен третій мандат – «Слуги народу»: що засвідчили вибори до ОТГПолітична партія Слуга народу повідомила про успіх за результатами виборів до місцевих рад і зазначає, що кожен третій мандат – Слуги народу.

Про це повідомляє пресслужба Центральної виборчої комісії.

Так, всі 55 виборчих дільниць на перших і 8 - на додаткових виборах, за повідомленням Національної поліції України, відкрилися вчасно, о 8:00. На даний момент голосування триває в штатному режимі.

Як повідомляє Національна поліція України, станом на 10:00 порушень на виборчих дільницях не зафіксовано, голосування в 9 ОТГ триває у штатному режимі.

Нагадаємо, що перші місцеві вибори проходять в 6 ОТГ (3 сільських, 1 селищній, 2 міських) в 4 областях України, а додаткові місцеві вибори - в 3 ОТГ (1 сільській, 2 селищних) в 1 області України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: