ЗМІ з'ясували місце проведення обміну полоненими

Читать на русском
За інформацією російського ЗМІ, на відеоконференції 23 грудня сторони домовилися про гнучку формулу обміну, аби більше не відкладати його.

Україна та бойовики ОРДЛО проведуть обмін полоненими 29 грудня на контрольному пункті пропуску «Майорськ».

Про це повідомляє «Коммерсант» із посиланням на організаторів Мінських переговорів.

Обмін полоненими з «ЛНР-ДНР» до Нового року: чим ризикує УкраїнаПредставник України в гуманітарній підгрупі ТКГ Валерія Лутковська повідомила, що Україна і так звані ЛНР-ДНР проведуть обмін полоненими ще до кінця цього року.

За інформацією російського ЗМІ, на відеоконференції 23 грудня сторони домовилися про гнучку формулу обміну, аби більше не відкладати його. Однак перед обміном 27-28 грудня слід буде завершити опитування всіх потенційних учасників обміну і отримати від них згоду або відмову.

«Потім буде сформульована остаточна формула (обміну полоненими – ред.). Але поки верифікація більшості учасників обміну не проведена, можна припустити, що вдасться обміняти в цілому трохи більше 200 чоловік», - повідомило джерело.

Також повідомляється, що до цього передбачалася обміняти близько 300 осіб.

Раніше повідомлялося, що обмін полоненими на Донбасі відбудеться 29 грудня. Про це в четвер, 26 грудня, пише «Коммерсант» із посиланням на два джерела, ознайомлених із перебігом переговорів.

Також нагадаємо, Лутковська повідомила подробиці нового обміну полоненими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: