Зеленський затвердив зміни оформлення документів жителям зони ООС

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський підписав зміни в закон про особливості оформлення документів, що засвідчують особу і підтверджують громадянство України, в період проведення АТО/ООС.

Президент Володимир Зеленський підписав зміни в закон про особливості оформлення документів, що засвідчують особу і підтверджують громадянство України, в період проведення АТО/ООС.

Про це пише пресслужба ОП.

Як змінилися ціни з моменту обрання Зеленського президентомЗа вісім місяців роботи президента гривня зміцнилась, вартість бензину і тарифи на комуналку майже не змінились, але подорожчала гаряча вода.

Відповідно до закону, громадянам, які проживають у зоні проведення АТО/ООС, документи, що засвідчують особу і підтверджують громадянство України, оформляє центральний орган виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері міграції, за місцем звернення особи або її законного представника в уповноважені органи, що здійснюють свої повноваження на території області, в якій проводиться АТО/ООС.

Оформлення таких документів громадянам, які переселилися із зони проведення АТО/ООС, здійснюється центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері міграції, за фактичним місцем проживання, перебування особи.

Для внесення відомостей про місце проживання в документи, що засвідчують особу і підтверджують громадянство України, громадян, які проживають або проживали в зоні проведення АТО/ООС, може використовуватися інформація з Державного реєстру виборців.

Цей закон набирає чинності з дня, наступного за днем ​​його опублікування.

Як повідомлялося, Зеленський підписав закон, який дозволить надійно контролювати ціни на електричну енергію в умовах недостатньої конкуренції на ринку.

Нагадаємо, «Слово і Діло» з'ясувало, як змінилися ціни з моменту обрання Зеленського президентом, докладніше - на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: