Рейдерство у сфері майнових прав: Гончарук розповів, як розглядатимуть скарги

Читать на русском
24 години — такою буде реакція держави на випадки рейдерства у сфері майнових прав.  Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук у Telegram.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що уряд затвердив порядок розгляду скарг від людей і бізнесу щодо випадків рейдерства у сфері майнових прав.

«Ми спростили процедуру розгляду скарг у сфері держреєстрації та зменшили строки ухвалення рішень щодо окремих категорій справ до 24 годин. А тиждень тому ми з міністром юстиції Денисом Малюською відкрили в Києві Офіс протидії рейдерству. Кожен може туди звертатися», – написав Гончарук прем'єр у Telegram.

Зі старими рейдерськими справами Мін'юст обіцяє розібратися протягом місяцяУ Мінюсті не виключають, що з’являться нові кримінальні провадження після аналізу діяльності попередників.

За словами Гончарука, «завдання уряду – максимально захистити право власності людини».

Нагадаємо, адвокати власників аграрних підприємств Чернігівщини скаржаться, нібито Мін’юст використовує формальні причини, щоб відмовляти у розгляді скарг про рейдерство підприємств.

Як стало відомо минулого тижня, справи щодо рейдерства, у яких фігурує заступник голови партії «Батьківщина» Валерій Дубіль, взялося розслідувати ДБР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: