Поліція масово закриває гральні заклади

Читать на русском
Станом на 15.00 п'ятниці, 20 грудня, мобільні групи відпрацювали понад півтисячі гральних закладів по всій Україні.

Станом на 15.00 п'ятниці, 20 грудня, мобільні групи відпрацювали понад півтисячі гральних закладів по всій Україні.

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

До складу груп входять представники територіальних управлінь стратегічних розслідувань, оперативних і слідчих підрозділів.

Законодавчі ініціативи влади: що пропонують для легалізації грального бізнесуГлава фракції Слуга народу Давид Арахамія вважає, що законопроект про легалізацію грального бізнесу може бути ухвалений у першому читанні до кінця 2019 року.

«Станом на 15:00 п'ятниці працівники поліції вже відпрацювали понад 500 закладів у всіх регіонах України. Мобільні групи продовжують роботу», - йдеться в повідомленні.

У поліції звернулися до громадян з проханням у разі виявлення функціонування таких закладів повідомляти про це по спецлінії 102.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що на виконання рішення уряду правоохоронці до 16.00 мають припинити діяльність усіх гральних закладів.

Раніше Кабмін заборонив поширення грального бізнесу під виглядом державних лотерей. Прем'єр Олексій Гончарук доручив поліції і ДФС перевірити всіх операторів.

Нагадаємо, співробітники СБУ блокували роботу 43 підпільних гральних закладів у шести регіонах України: Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, Харкові та Запоріжжі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: