Аваков назвав дедлайн для закриття гральних закладів

Читать на русском
Голова МВС Арсен Аваков виступив із вимогою до Нацполіції до 16-ї години 20 грудня відповідно до постанови уряду припинити функціонування гральних закладів в Україні.

Голова МВС Арсен Аваков виступив із вимогою до Нацполіції до 16-ї години 20 грудня відповідно до постанови уряду припинити функціонування гральних закладів в Україні.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Легалізація грального бізнесу: хто буде проти та чи є ризик протестів19 грудня депутати мають намір розглянути низку проєктів про легалізацію грального бізнесу, в тому числі доопрацьований.

«Постанова Кабінету міністрів вже опублікована і набула чинності. Вона полягає в наступному — скасувати наказ Державного кабінету з питань регуляторної політики та підприємництва Міністерства фінансів від 12 грудня 2012 року в частині діяльності розповсюджувачів лотерей. Національній поліції та фіскальній службі забезпечити вжиття відповідних заходів», — сказав Аваков.

Міністр наголосив, що це питання буде регулюватися спеціальним законом, який наразі розглядається та буде ухвалений Верховною радою.

«Постанова Кабміну нам диктує, що всі гральні клуби, лотереї та ігральні заклади повинні бути зачиненими. Вимагаю від Нацполіції до 16-ї години 20 грудня відповідно до постанови КМУ припинити функціонування гральних закладів», — додав він.

Голова Національної поліції Ігор Клименко зазначив, що поліція готова до виконання наказу.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Олексій Гончарук на позачерговому засіданні уряду в п'ятницю, 20 грудня, дав доручення Національній поліції сьогодні почати перевірку діяльності всіх операторів держлотерей на дотримання закону про заборону грального бізнесу, а Державній фіскальній службі - організувати перевірки їх ліцензій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: