У НАБУ прокоментували обшуки на одеському телеканалі

Читать на русском
У Національному бюро пояснили, чому проводять слідчі дії у приміщенні одеського телеканалу та з чим вони пов'язані.

Національне антикорупційне бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури проводять обшуки в офісі одеського телеканалу «Думська TV» через те, що в них можуть зберігатися необхідні слідству документи.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

«Метою проведення слідчої дії в приміщенні, яке наразі використовує ТРК «Думська», є пошук документів щодо передачі права власності на нежитлові приміщення за адресою Лідерсівський бульвар 13. Ці документи, як вважає слідство, можуть знаходитися за адресою Канатна 10 через те, що зазначене ЗМІ та ТОВ «Крок вперед» мали одних і тих самих бенефіціарних власників», – йдеться у повідомленні.

У НАБУ додали, що обшуки жодним чином не пов'язані з діяльністю ЗМІ та журналістів. Пресслужба пояснили, що обшуки стосуються розслідування можливих зловживань службових осіб Одеської облради під час продажу у вересні 2018 року нежитлових приміщень за адресою Лідерсівський бульвар 13 (Одеса) на користь ТОВ «Крок вперед».

За даними Нацради з телебачення і радіомовлення, під логотипом Думская TV веде мовлення ТОВ «Телерадіокомпанія «Моя Одеса». За даними YouControl, власником компанії є Михайло Шмушкович, який з 23 грудня 2014 року до 12 листопада 2015 року очолював Одеську обласну раду.

Нагадаємо, НАБУ розслідує продаж Одеською облрадою комплексу будівель фірмі, власником якої на дату продажу був Шмушкович.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: