ЦВК нагадала про день тиші напередодні виборів до ОТГ

Читать на русском
ЦВК напередодні виборів до ОТГ, які відбудуться в неділю, 22 грудня, нагадує, що 20 грудня, о 24-й годині закінчується передвиборча агітація.

ЦВК напередодні виборів до ОТГ, які відбудуться в неділю, 22 грудня, нагадує, що 20 грудня, о 24-й годині закінчується передвиборча агітація.

Про це повідомляється на сторінці ЦВК у Facebook.

Децентралізація місцевої влади: префекти та округи замість голів ОДА та районівГолів ОДА можуть замінити префектами, а замість районів на мапі країни з’являться округи, що складатимуться з громад.

«Нагадуємо, що передвиборча агітація закінчується о 24-й годині останньої п'ятниці перед днем ​​голосування, тобто сьогодні, 20 грудня 2019 року. Ведення передвиборної агітації після закінчення цього терміну забороняється», - йдеться в повідомленні.

За попередніми підрахунками, у цих виборах зможуть взяти участь понад 380 тисяч виборців. Для проведення виборів територіальними виборчими комісіями було утворено 1 734 територіальних, одномандатних виборчих округи. Голосування, яке почнеться о 8:00 і триватиме до 20:00, відбудеться на 536 виборчих дільницях.

Раніше ЦВК визначила дату виборів до Ради на 179-му окрузі.

Також нагадаємо, ЦВК зареєструвала нового нардепа від «Слуги народу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: