Акції протесту в центрі Києва тривають

Читать на русском
В центрі Києва у п'ятницю, 20 грудня, тривають політичні акції протесту. Силовики патрулюють у посиленому режимі.

В центрі Києва у п'ятницю, 20 грудня, тривають політичні акції протесту.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Зокрема, через протести силовики патрулюють у посиленому режимі.

«Працівники структурних підрозділів столичної поліції, поліція діалогу, співробітники ДСНС, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи та вибухотехніки продовжують нести службу в посиленому режимі під час проведення анонсованих раніше масових заходів з участю громадян», - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, вчора протестувальники проти ринку землі перекрили вулицю Хрещатик в районі ЦУМу. Незадоволені автомобілісти спочатку сигналили, але після стали розгортатися й об'їжджати.

Нагадаємо, 17 грудня в центрі Києва в урядовому кварталі проходили акції протесту, зокрема, проти закону про відкриття ринку землі. Активісти намагалися встановити намети на проїжджій частині вулиці Грушевського, після чого почалися сутички з поліцією.

За словами начальника поліції Києва Андрія Крищенка, у сутичках під Верховною радою брали участь до 500 осіб. Правоохоронці затримали 26 людей, однак згодом їх відпустили.

Вчора, 19 грудня, представники Національного корпусу та аграрії перекрили Хрещатик в Києві в рамках акцій проти запровадження ринку землі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: