У центрі Києва проходить 4 мітинги: частково обмежений проїзд

Читать на русском
У вівторок, 17 грудня, в центрі Києва проходить 4 мітинги. Частково обмежено рух транспорту.

У вівторок, 17 грудня, в центрі Києва проходить 4 мітинги. Частково обмежено рух транспорту.

Під ВР мітингують кілька сотень людей, які виступають проти відкриття ринку землі.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, рух транспорту в напрямку ВР обмежили правоохоронці.

Крім того, на площі Конституції мітингує «АвтоЕвроСила» з вимогою спростити систему розмитнення автомобілів на реєстрацію країн ЄС. Після мітингу біля Верховної ради вони мають намір пройти колоною до будівлі Кабміну.

Також під стінами Ради присутні противники законопроекту №0931, який передбачає приведення до європейських стандартів законодавства в сфері протидії дискримінації.

Крім того, члени Федерації профспілок України прийшли підтримати законопроекти Трудового кодексу України №2410, Кодексу України про працю №2410-1. Вони вимагають не допустити тотальної приватизації державних підприємств зі знищенням робочих місць, виступають проти руйнування нинішньої системи соціального захисту і за збереження соціальних стандартів.

Автомобільний рух по вулиці Грушевського від Кріпосного провулка до вулиці Садової перекрито. Також перекрито рух на вулиці Шовковичній на ділянці від Інститутської до Грушевського.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що біля будівлі Верховної ради планують свої акції з приводу законопроектів Трудового кодексу України №2410, Кодексу України про працю №2410-1, вимог щодо недопущення тотальної приватизації державних підприємств зі знищенням робочих місць, проти руйнування нинішньої системи соціального захисту, при збереженні соціальних стандартів, а також проти запровадження ринку землі в Україні.

Сьогодні поліцейські спільно з бійцями Національної гвардії заступили на посилене чергування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: