Наскільки українці задоволені роботою президента Зеленського – опитування

Читать на русском
У середині грудня 2019 року роботою президента Володимира Зеленського були задоволені 62 відсотки українців.

У середині грудня 2019 року роботою президента Володимира Зеленського були задоволені 62% українців, незадоволені - 25%.

Таким чином за останні два тижні рівень задоволеності роботою президента Зеленського зріс з 53 до 62%, а невдоволення зменшилоя з 33 до 25%, про це свідчать дані опитування Соціологічної групи «Рейтинг».

Як змінювався рейтинг президентів України після пів року на посадіРейтинг президента Володимира Зеленського значно знизився за пів року на посаді. Слово і Діло подивилося, як було з іншими президентами.

За даними опитування, діяльністю голови Верховної ради України Дмитра Разумкова задоволені 36%, незадоволені - стільки ж. Чверть не змогли оцінити його роботу. Зате задоволені роботою парламенту менше: 29% позитивно оцінили його роботу, 51% - негативно, 21% - важко оцінити.

Подібна тенденція і в оцінках роботи уряду: діяльністю прем'єр-міністра Олексія Гончарука задоволені відносно більше, ніж роботою всього Кабміну. 35% висловили задоволеність діяльністю голови уряду (35% - незадоволені, 30% - не змогли оцінити). 29% задоволені роботою Кабміну, 45% - не задоволені, чверть не відповіли на це питання.

Опитування було проведено Соціологічною групою «Рейтинг» 13-17 грудня 2019 року по всій Україні за винятком окупованих Росією територій серед 2500 респондентів. Статистична похибка не перевищує 2,0%.

«Слово і Діло» продовжує відстежувати виконання обіцянок президентом України Володимиром Зеленським та його командою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: