Кучма запропонував знову обговорити обмін полоненими

Читать на русском
У п'ятницю, 20 грудня, запланована відеоконференція учасників мінських переговорів, на якій планується обговорити питання обміну полоненими.

У п'ятницю, 20 грудня, запланована відеоконференція учасників мінських переговорів, на якій планується обговорити питання обміну полоненими.

Про це повідомила в Facebook Дарка Оліфер, прессекретар представника України в ТКГ Леоніда Кучми.

Вона повідомила, що сьогодні відбулася зустріч Кучми з президентом Володимиром Зеленським, під час якої було обговорено результати вчорашніх переговорів.

«Щойно я переговорив і з Гризловим. Треба все-таки спробувати завтра, не відкладаючи, провести скайп-конференцію з цього питання. Зробити все, щоб до Нового року звільнити людей, хоча б якусь частину. Вдасться чи не вдасться - невідомо. Але президент ставить це питання на першому місці, в нього колосальне бажання добитися результату. І вся наша група докладе всіх зусиль, щоб люди зустрічали Новий рік вдома», - цитує Кучму його прес-секретар.

Раніше представник бойовиків «ЛНР» в тристоронній контактній групі (ТКГ) Ольга Кобцева заявила, що наступного тижня може відбутися відеоконференція учасників мінських переговорів, на якій планується обговорити питання обміну полоненими.

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко підтвердив, що учасники ТКГ 18 грудня не досягли прогресу у питанні обміну полоненими між Києвом і «Л/ДНР».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: