Поліція посилила заходи безпеки через акції протесту в Києві

Читать на русском
У зв'язку з тривалими акціями протесту біля Верховної ради вранці в середу, 18 грудня, правоохоронці посилили заходи безпеки в урядовому кварталі Києва.

У зв'язку з тривалими акціями протесту біля Верховної ради вранці в середу, 18 грудня, правоохоронці посилили заходи безпеки в урядовому кварталі Києва.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

Як повідомляється, центр Києва другий день поспіль перебуває під посиленою безпекою поліцейських, військовослужбовців Нацгвардії, рятувальників, кінологів та вибухотехніків.

Відзначається, що правоохоронці несуть службу в посиленому режимі під час проведення анонсованих акцій протесту, щоб не допустити порушень громадського порядку, а також забезпечити мирне проведення заходів.

«Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників заходів з проханням дотримуватися норм чинного законодавства, проводити акції виключно в мирний спосіб, не порушувати громадський порядок і сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов'язків», - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, 17 грудня в центрі Києва в урядовому кварталі проходили акції протесту, зокрема, проти закону про відкриття ринку землі. Активісти намагалися встановити намети на проїжджій частині вулиці Грушевського, після чого почалися зіткнення з поліцією.

За словами начальника поліції Києва Андрія Крищенка, у сутичках під Верховною радою брали участь до 500 осіб. Правоохоронці затримали 26 людей, однак згодом їх відпустили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: