Комітет ВР розгляне закон про ринок землі в закритому режимі

Читать на русском
Арахамія повідомив, що аграрний комітет Верховної ради України розгляне закон про ринок землі в закритому режимі.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив, що аграрний комітет Верховної ради України розгляне закон про ринок землі в закритому режимі.

Про це повідомляє РБК-Україна.

За його словами, комітет буде працювати завтра. Також розгляд поправок планують показувати онлайн.

«Люди висловлювалися з приводу того, чи робити це в закритому форматі, чи у відкритому форматі. Більшість людей – в закритому форматі, але з прямою трансляцією. У закритому форматі для того, щоб обмежити доступ для тих, хто не має відношення до ринку землі», – заявив Арахамія.

Арахамія підкреслив, що провокаторів, які намагатимуться зірвати засідання, не пустять на засідання. Однак можуть акредитувати кілька телекамер, уточнив він.

Він додав, що не знає, якою буде пропускна здатність комітету.

«Вони групують ці правки: згідно зі статтею 119 Регламенту можна однакові правки згрупувати. Тому що дуже багато поправок «слово в слово» (однакових – ред.). Це просто, щоб зірвати розгляд законопроекту», – сказав нардеп.

Раніше, уповноважений президента із земельних питань Роман Лещенко заявив, що аграрії не закликають до насильства, а на питанні земельної реформи часто просто піаряться політики.

Додамо, на мітингу проти продажу землі в Києві 17 грудня сталися сутички силовиків і активістів. За попередніми даними, затримали 26 людей – через сутички 17 правоохоронців постраждали, 2 шпиталізували.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: