Джуліані оприлюднив звіт про поїздку до України

Читать на русском
Адвокат президента США Рудольф Джуліані оприлюднив результати свого розслідування щодо імпічменту Трампа.

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані оприлюднив результати свого розслідування щодо імпічменту Трампа.

За його словами, зібрана інформація свідчить про те, що Трамп нічого поганого не зробив, написав він Twitter.

Імпічмент дедалі ближчий: чим закінчиться Українагейт для ТрампаІмпічмент Трампу дедалі ближче. Владислав Фарапонов змоделював можливі наслідки подій, спираючись на факти, які є непомітними і незрозумілими для тих, хто спостерігає за історією з України.

Свої твіти він проілюстрував кадрами із знятого ним документального фільму.

За словами Джуліані, свідчення показують, що «в 2016 році корупція була настільки масштабною, що Трамп повинен був просити про американсько-українське розслідування».

«Вимагання, хабарництво і відмивання грошей виходять за межі справи Байдена. А ще - змова Національного комітету Демократичної партії з Україною з метою знищити кандидата Трампа», - стверджує Джуліані.

У свідка Віктора Шокіна - колишнього генпрокурора України, за словами адвоката Трампа, є докази, що підтверджують відмивання грошей компанією Burisma і Байденами.

«Звільнений (Шокін - ред.) через погрозу Байдена затримати 1 млрд доларів життєво важливої допомоги США. Медичні записи Шокіна показують, що він був отруєний, двічі доведений до смерті, але одужав. В Україні, якщо це розкриється, полетить багато голів», - пише Джуліані.

«Свідок Юрій Луценко, наступник Шокіна (надав, - ред.) записи, які підтверджують, що посол Йованович принаймні двічі давала неправдиві свідчення», - стверджує двокат Трампа.

За словами Джуліані, документи доводять, що Йованович «відмовляла у видачі віз свідкам, які могли довести корупцію Байдена і демократів». Документи нібито «підтверджують відмивання грошей компанією Burisma і Байденами».

«Імпічмент від демократів за невинну поведінку покликаний перешкодити розслідуванню корупції в часи Обами: мільярди відмитих доларів; нецільове використання мільярдів доларів; вимагання; хабарництво; змова Національного комітету Демпартії з Україною, щоб знищити кандидата Трампа», - підкреслив Джуліані.

Нагадаємо, голова Юридичного комітету Сенату США республіканець Ліндсі Ґрем запросив Руді Джуліані виступити перед Комітетом зі свідченнями про свою нещодавню подорож до України.

Раніше, 4 грудня, особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані прибув до Києва з наміром зустрітися з колишнім генеральним прокурором України Віктором Шокіним і прокурором Костянтином Куликом у справі про імпічмент Трампа.

Як відомо,процедуру імпічменту президента США Дональда Трампа планують завершити розслідувати в Конгресі до Різдва, 25 грудня. У Палаті представників планують, щоб Сенат почав розгляд імпічменту з початку 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: