«Право на владу»: президент Зеленський розкаже про результати зустрічі «нормандської четвірки»

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу президент Зеленський, ведучі та експерти говоритимуть про підсумки зустрічі в Парижі нормандської четвірки.
Слово і Діло

Сьогодні спеціальним гостем заключного у 2019 році випуску суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» стане президент України Володимир Зеленський. Після зустрічі лідерів країн «нормандської четвірки» у Парижі в українців залишилось багато питань до глави держави.

Чи наблизила зустріч лідерів чотирьох держав у Парижі довгоочікуваний мир? Які зобов’язання взяла на себе Україна та чи виконає свої обіцянки Росія? Що відбувалось за лаштунками саміту та чи існує непублічна частина домовленостей? Наталія Мосейчук поставить найбільш гострі запитання та дізнається позицію Зеленського на теми, які хвилюють всю країну.

Гостями заключного у 2019 році випуску програми також стануть: керівник Офісу Президента України Андрій Богдан, голова Верховної ради України Дмитро Разумков, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко, міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель.

У дискусії братимуть участь найпопулярніші журналісти країни: генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, кореспондент ТСН Ольга Кошеленко, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, журналіст Дмитро Гордон.

Заключний у цьому сезоні випуск «Право на владу» дивіться сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раніше «Слово і Діло» опублікувало контент-аналіз підсумкової пресконференції та проаналізувало промови Зеленського, Путіна, Меркель і Макрона.

Також про перемовини Зеленського з Путіним читайте у колонці журналіста Леоніда Швеця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: