У справі Корчак оголосили обвинувальний акт

Читать на русском
У справі колишньої голови Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак оголосили обвинувальний акт.

У справі колишньої голови Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак оголосили обвинувальний акт.

Про це повідомляє САП у Facebook.

Повідомляється, що у Вищому антикорупційному суді за участю прокурорів САП пройшло підготовче судове засідання по справі Корчак, яка звинувачується у декларуванні недостовірної інформації.

«За результатами підготовчого засідання суд вирішив почати розгляд зазначеної справи по суті. Після чого, прокурором САП було оголошено короткий виклад обвинувального акту», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за версією слідства, близька людина Корчак в 2016 році купила автомобіль за понад 540 тисяч гривень, однак фактично авто перебувало в постійному користуванні її та її чоловіка. Незважаючи на це, даний автомобіль повинен був позначитися в декларації, проте він інформація про нього була відсутня.

Подання завідомо недостовірних відомостей у декларації або їх приховування карається штрафом від 2500 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: