Корчак відреагувала на візит детектива НАБУ до неї додому

Читать на русском
Ексголова НАЗК Наталія Корчак відреагувала на візит детектива НАБУ до неї додому. Своє обурення тим, що відбувалося вона висловила на своїй сторінці в Facebook.

Ексголова НАЗК Наталія Корчак відреагувала на візит детектива НАБУ до неї додому.

Своє обурення тим, що відбувалося вона висловила на своїй сторінці в Facebook і вважає це комедійним шоу.

«Тільки через два роки після початку досудового розслідування моє житло «відвідав» вже «сімейний» детектив Д.І. Нечипоренко. На мій подив він поспішно щось пробурмотів собі під ніс ігноруючи мої процесуальні права і почав «закидати» через поріг якісь папірці. Я «люб'язно» віддала їх назад і попросила дотримуватися законодавства України. Але «листоноша Пєчкін» (тобто детектив НАБУ Д.І. Нечипоренко), залишаючи їх під дверима, стрімко пішов на вихід», - розповіла Корчак.

Вона назвала цей візит детектива «ранковим комедійним шоу», а НАБУ - «агентством пінкертонів». Корчак пообіцяла з'явитися до відомства в призначену дату 29 жовтня, на 10 годину ранку.

Нагадаємо, 28 жовтня НАБУ повідомило, що колишній голові Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Наталії Корчак було повідомлено про підозру в недекларуванні статків на суму понад 544 тис. грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: