Суд повернув клопотання НАБУ в справі Корчак

Читать на русском
У справі колишнього керівника Нацагентства щодо запобігання корупції повернули клопотання Національного бюро.
Наталія Корчак

Суд повернув Національному антикорупційному бюро клопотання про тимчасовий доступ ву кримінальному провадженні про можливе недостовірне декларування члена Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ірина Антипова, повідомляє «Слово і Діло».

Зазначену ухвалу вона винесла через надходження заяви про повернення клопотання. Однак до кінця незрозуміло, чи то детектива, то чи прокурора. Оскільки на початку рішення йдеться про подачу заяви детективом, а наприкінці – про подачу прокурором.

Як відомо, за версією слідства, Корчак ймовірно внесла недостовірні відомості до декларації, а саме не вказала автомобіль Skoda Octavia A7 2016 року випуску своєї свекрухи, яка не має прав для водіння транспортних засобів. Також екс-глава НАЗК не вказала в документі два паркомісця.

Нагадаємо, нещодавно НАБУ направило до САП новий проект підозри екс-голові НАЗК Корчак. Однак прокуратура його не погодила і повернула назад детективам. Своєю чергою керівник САП Назар Холодницький в інтерв'ю журналісту «Слова і Діла» зазначив, що в проекті підозри детектив «переставив місцями абзаци» й нібито не виконав усі вказівки прокурора.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: