ЗМІ з'ясували, про що не вдалося домовитися на саміті в Парижі

Читать на русском
На зустрічі нормандської четвірки в Парижі у понеділок, 9 грудня, не змогли узгодити подальше розведення сил і засобів по всій лінії зіткнення на Донбасі.

На зустрічі «нормандської четвірки» в Парижі у понеділок, 9 грудня, не змогли узгодити подальше розведення сил і засобів по всій лінії зіткнення на Донбасі.

Про це повідомляє Комерсант.

Підсумкова пресконференція за підсумками Нормандського формату – трансляціяУ Єлисейському палаці очікується підсумкова пресконференція за результатами зустрічі у Нормандському форматі.

За інформацією видання, причиною цього стала позиція Києва. Українська сторона заявила, що не зможе забезпечити відведення своїх військових. Офіційних коментарів сторін поки що не було.

За даними видання, помічники лідерів країн «нормандської четвірки» до паризької зустрічі узгодили розведення по всій лінії зіткнення.

Як відомо, поки сили розведені на трьох ділянках - у Станиці Луганській, Золотому і Петровському.

На даний момент лідери «четвірки» проводять ділову вечерю в якості продовження саміту.

Сама зустріч за участю президента України Володимира Зеленського, президента Франції Еммануеля Макрона, президента Росії Володимира Путіна і канцлера Німеччини Ангели Меркель тривала близько 2,5 годин.

Після цього саміт був перерваний для проведення зустрічі Зеленського і Путіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: