У Парижі почалися переговори між Зеленським та Путіним – ЗМІ

Читать на русском
У Єлисейському палаці завершилась Нормандська зустріч та почалися перші особисті переговори Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

У Єлисейському палаці завершилась Нормандська зустріч та почалися перші особисті переговори Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

Очікується, що розмова Зеленського і Путіна триватиме близько 30 хвилин, пише hromadske ввечері, 9 грудня.

Перемовини між Зеленським та Путіним відбуваються після зустрічі чотирьох лідерів «нормандського формату», але до їхньої спільної пресконференції.

9 грудня у Парижі вперше за три роки відбулась зустріч у Нормандському форматі. Аби відновити перемовини щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, у французькій столиці зустрілись лідери України, Росії, Німеччини та Франції.

Лідери країн Нормандського формату обговорили повернення всіх українських полонених, припинення вогню, контроль над українсько-російським кордоном та місцеві вибори на непідконтрольною української влади території Донецької та Луганської областей.

Раніше повідомлялося, що початок Нормандського формату затягнувся. При цьому анонсована на 19:45 підсумкова пресконференція лідерів Франції, України, Німеччини і Росії була перенесена щонайменше на 22:00.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: