Нормандські переговори відновляться після зустрічі Зеленського з Путіним

Читать на русском
Зустріч лідерів Нормандського формату перевали через двохсторонню зустріч президента України Володимира Зеленського та президента РФ Володимира Путіна.

Зустріч лідерів Нормандського формату перевали через двохсторонню зустріч президента України Володимира Зеленського та президента РФ Володимира Путіна.

У Парижі сьогодні відбудеться зустріч «нормандської четвірки»: що пишуть у соцмережахЗустріч у Нормандському форматі пройде сьогодні, 9 грудня, в Парижі. Що думають про її можливі результати в соцмережах – в огляді.

На даний момент, розпочалася зустріч двох глав держав. Після її завершення, відновляться переговори у чотиристоронньому форматі. Про це пише ОПУ.

9 грудня у Парижі вперше за три роки відбувається зустріч у Нормандському форматі. Аби відновити перемовини щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, у французькій столиці зустрілись лідери України, Росії, Німеччини та Франції.

Лідери країн Нормандського формату обговорили повернення всіх українських полонених, припинення вогню, контроль над українсько-російським кордоном та місцеві вибори на непідконтрольною української влади території Донецької та Луганської областей.

Раніше повідомлялося, що початок Нормандського формату затягнувся. При цьому анонсована на 19:45 підсумкова пресконференція лідерів Франції, України, Німеччини і Росії була перенесена щонайменше на 22:00.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: