У Зеленського підтвердили зустріч з Путіним

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін проведуть двосторонню зустріч після Нормандського саміту.

Президент України Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін проведуть двосторонню зустріч після Нормандського саміту.

Про це повідомив заступник глави канцелярії президента Кирило Тимошенко під час брифінгу.

У Парижі сьогодні відбудеться зустріч «нормандської четвірки»: що пишуть у соцмережахЗустріч у Нормандському форматі пройде сьогодні, 9 грудня, в Парижі. Що думають про її можливі результати в соцмережах – в огляді.

Зустріч Зеленського і Путіна відбудеться, скоріше від усього, о 20:30.

«Президент України Володимир Зеленський проведе двохсторонню зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним», - заявив він.

Нагадаємо, зустріч президента Росії Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським запланована на понеділок, 9 грудня вже після переговорів в Нормандські форматі.

Також повідомлялося, що президенти Росії і України Володимир Путін і Володимир Зеленський зможуть в ході двосторонньої зустрічі в Парижі обговорити проблемні питання щодо транзиту російського газу в Європу через Україну. Глава «Газпрому» Олексій Міллер і міністр енергетики Олександр Новак братимуть участь у зустрічі президентів РФ і України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: